AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, AK Parti teşkilat mensuplarıyla birlikte üniversite öğrencilerinin sahur sofrasına konuk oldu.
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MYK Üyesi M. Sinan Özhüsrev, Komisyon Üyesi Miraç Gül ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Koray Adsız ile birlikte sahur programına katılan Açıkkapı, Fırat Üniversitesi’nde öğrenim gören Doğukan Karakoç, Hasan Emre Yalçın ve Esad Mahir Yılmaz’ın evine misafir oldu.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen sahur buluşmasında gençlerle sohbet eden Açıkkapı, öğrencilerin talep ve görüşlerini dinledi. Gönül sofralarında bir araya gelmenin önemine vurgu yapan Açıkkapı, gençlerin misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaret sonrası değerlendirmede bulunan Açıkkapı, “Bu güzel gecede bizleri ağırlayan genç kardeşlerimize samimiyetleri ve içtenlikleri için teşekkür ediyorum. Eğitim hayatlarında kendilerine üstün başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen sahur programı, birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği sıcak bir buluşma olarak kayıtlara geçti.






