Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, sendikal hak ve faaliyetlerin kurumların işleyiş ve düzenini engellememesi gerektiğini söyledi.

Erol, Elazığ’ın hatta bölgenin sağlık alanındaki en büyük tesislerinden biri olan Şehit Fethi Sekin Şehir Hastanesi, her gün binlerce hastaya şifa dağıtarak önemli bir görevi yerine getirdiğini ancak Birçok kişiye de istihdam sağlayan şehir hastanesinde bazı sendikalar tarafından kurumun işleyişine zarar verecek faaliyetler yürütüldüğünün kamuoyuna yansıdığını belirtti.

Şehrin en büyük istihdam merkezlerinden biri olan hastanede geçmiş dönemden başlayan ve Başhekim Doç. Dr. Şuheda Kaya’nın devam ettirdiği başarılı bir yönetim anlayışının ortaya koyulduğunu ifade eden Erol açıklamasına şu şekilde devam etti;

“Şehrimizin hatta bölgemizin sağlık anlamındaki ihtiyacını büyük ölçüde karşılayan, birçok kişiye istihdam sağlayan Şehit Fethi Sekin Şehir Hastanemiz ile ilgili kamuoyuna yansıyan yaklaşımlar kabul edilebilir değildir. Sendikalar işçilerimizin anayasal haklarından bir tanesidir. Temel amaçları da işçilerimizin haklarının korunması olmalıdır. Bunun dışındaki girişimler ne işçilere ne hastane çalışanlarına ne sağlık çalışanlarına ne de sendikalara bir fayda sağlamayacaktır. Gürsel Erol olarak şehrimizdeki her bir işçi ve emekçi kardeşimizin haklarının sonuna kadar arkasında olmaya devam edeceğim. Eğer ortada bir hak mahrumiyeti varsa bu durumda izlenecek yollar bellidir. Hem yazılı dilekçeler hem de hukuki süreçler bu mağduriyetlerin çözülmesi adına başvurulacak temel noktalardır. Bunların dışında olan tavırların da her zaman karşısında olacağımızı belirtmek isterim” ifadelerine yer verdi.

Elazığ’da Yeşil Alanlar İlaçlanıyor Elazığ’da Yeşil Alanlar İlaçlanıyor

Whatsapp Image 2024 04 17 At 14.55.07