AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, beraberindeki heyet ile birlikte 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla Kanal Fırat medya grubumuzu ziyaret etti.

Milletvekili Erol Keleş ziyaretinde Kanal Fırat ve Kanal E Spor Koordinatörü Coşkun Kamaç ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ayrıca AK Parti Elazığ Milletvekili Keleş, Kanal Fırat Televizyonu’na özel açıklamalarda bulundu.

Meclis Mayıs Ayı Toplantılarını Sürdürdü Meclis Mayıs Ayı Toplantılarını Sürdürdü

KELEŞ: ELAZIĞ BASIN KONUSUNDA GÜÇLÜ BİR KONUMDA DURUYOR

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, “Bugün 24 Temmuz basında sansürün kaldırılması ve basın özgürlüğü için mücadele günü olarak atfediliyor ve bugün bu 115.yıl dönümü, bu münasebetle Kanal Fırat Televizyonu ailesini ziyaret ettik. Ben Kanal Fırat Televizyonun tüm aile bireylerinin Basın ve Gazetecilik günü hatta bayramı olarak geçiyor gününü kutluyorum. Tabi Elazığ basın konusunda hem etkin, güçlü ve köklü bir geçmişe sahip. Özellikle 1930’lu yıllarda ilk bizim Turan Gazetesi günlük gazete olarak çıkmış ve o günden bugüne geldiğimizde Elazığ basın konusunda gerçekten gazetecilik, televizyon ve medya olarak güçlü bir konumda duruyor” ifadelerini kullandı.

KELEŞ: BASINIMIZIN BİZE YOL GÖSTERMESİNİ ÇOK ÖNEMLİ BULUYORUM

Milletvekili Erol Keleş, “Bizi memnun eden konulardan biri de özellikle Elazığ basını her zaman için ülkesinin, şehrinin ve bayrağının arkasında durmuştur ve durmaya devam etmektedir. Yerel bazda baktığımız zaman özellikle Elazığ’ın sıkıntılarının dile getirilmesi Elazığ’da devam eden projelerin takibi ve yeni projelerin oluşması için de gerçekten çok ciddi anlamda katkı sağlamakta. Ancak burada ben şunu ifade etmek isterim; özellikle bu Elazığ’ın sıkıntılarının dile getirilmesi ve projelerin var olan ve devam eden projelerin takibi konusunda basınımızın daha pozitif dille, daha yapıcı bir üslup ile bizi özellikle siyasileri bu açıdan uyarması, bize yol göstermesini çok önemli olarak görüyorum ve genellikle yapılan eleştirilerde ve projelerde veri bazlı ve araştırmaya dayalı bir yöntem izlenirse bunun da gerçekten Elazığ’a ve ülkemize ciddi anlamda katkı sağlayacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

KELEŞ: ELAZIĞ’DAKİ BASIN MENSUPLARININ, BASIN VE GAZETECİLİK GÜNÜNÜ KUTLUYORUM

Milletvekili Keleş, “Tabi bu vesileyle özellikle geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz Elazığ’ın değerli basın mensuplarından Mehmet Topal’ı rahmetle anıyorum. Bugüne kadar da hayatını kaybetmiş tüm basın mensuplarımıza Allahtan rahmet diliyorum. Ben tekrardan tüm Elazığ’daki basın mensuplarının, basın ve gazetecilik gününü kutluyorum, saygılarımı sunuyorum” dedi.