AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı Elazığ’daki temaslarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile birlikte iş insanı Muhammed Kaya'nın işletmesine hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular.

Milletvekili Nazırlı ve Başkan Yıldırım hayırlı ve bol kazançlar temennisinde bulundu.

Cuma namazını İzzetpaşa Camii'nde kılan Milletvekili Nazırlı namaz sonrasında vatandaşlarla birlikte sohbet etti.

ALAYCI SÖZLERE ELAZIĞLILARDAN TEPKİ BÜYÜYOR ALAYCI SÖZLERE ELAZIĞLILARDAN TEPKİ BÜYÜYOR

Xgf (12)

Milletvekili Nazırlı daha sonra seçildiği günden beri yürütmüş olduğu #Elazığiçinnöbetteyim programı kapsamında bu hafta ki nöbet yeri olan Çatalçeşme Mahallesine gitti.

Çatalçeşme Mahallesi’nde Milletvekili Nazırlı, AFAD, Çevre Şehircilik ve Milli Eğitim ve Aile ve Sosyal Yardımlaşma kurumlarının yetkilileriyle birlikte vatandaşların sorunlarını dinledi.

Milletvekili Nazırlı vatandaşların aktardığı sorunları gerek kurum müdürleri ile gerekse kendi bağlantılarını kullanarak çözmeye çalıştı. Çatalçeşme programı hakkında konuşan Milletvekili Nazırlı " Çatalçeşme Mahalle buluşmamızda hemşehrilerimiz ile bir araya geldik. Hem dinledik hem de hemşehrilerimizin samimiyeti ile dinledik." dedi.

Milletvekili Nazırlı Çatalçeşme'de ki programının ardından Çatalçeşme Muhtarı Ömer Güneş'i makamanda ziyaret etti.

NAZIRLI'DAN TEŞKİLAT ZİYARETİ

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı AK Parti teşkilat üyeleri olan Tahsin Demirbağ ve Mehtap Yıldırım'ı iş yerinde ziyaret etti.

Xgf (9)

KADINLAR İÇİN NÖBET

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver ile birlikte Şahinkaya Mahallesin'de kadınların sorunlarını dinleyen Milletvekili Nazırlı AFAD, Çevre Şehircilik ve Milli Eğitim ve Aile ve Sosyal Yardımlaşma kurumlarının yetkilileriyle birlikte dinledi. Nazırlı vatandaşların aktardığı sorunları gerek kurum müdürleri ile gerekse kendi bağlantılarını kullanarak çözmeye çalıştı.

Nazırlı " Her şehrimizin bir değeri olan hanım kardeşlerimize özel buluşmamızı gerçekleştirdik.

Şehrimize daha fazla hizmet edebilmek adına vizyonumuza kazandırdığınız katkılar için her birinize teşekkür ediyorum." ifade etti.

ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver ile birlikte şehit babaları Sayın Hulusi Yıldırım ve Sayın Hasan Adıgüzel'i evlerinde ziyaretlerde bulundu.

ÇEVRE ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNE ZİYARET

Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı Ağın/Kaşpınar köyü muhtarı Şükran Doydu ile birlikte Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hikmet Şişecioğlu'na gerçekleştirdikleri ziyarette Kaşpınar köyünün sorunları ile alakalı detaylı bir görüşme gerçekleştirildi.

Xgf (14)Xgf (13)Xgf (11)Xgf (10)Xgf (7)Xgf (8)Xgf (6)Xgf (4)Xgf (5)Xgf (3)Xgf (2)Xgf (1)

Editör: Batuhan Baskal