Elazığ’da önemli faaliyetlere imza atan MTTB bir etkinlikle daha gençler için harika bir ortam oluşturmayı başardı.

Gençlerin rol model alabileceği, şehrimizin önemli isimlerinin ağırlanacağı Kariyer Günleri Programı, İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi’nde Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu ve gençlerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Kariyer Günleri Programı’nda konuşan MTTB Elazığ İl Başkanı Furkan Doğan, Türkiye’nin yeni bir yüzyılda yeni bir dönemeçte olduğunu belirterek, Elazığ’da donanımlı, nitelikli, ülkesine ve milletine bağlı bir gençliğin yetişmesine katkı sağlamak amacıyla hareket ettiklerini belirtti.

Keban Baraj Gölü’nde 10 Kiloluk Sazan Yakalandı
Keban Baraj Gölü’nde 10 Kiloluk Sazan Yakalandı
İçeriği Görüntüle

Programın ilk konuğu olan Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, kariyer yolculuğundan bahsederken önemli bir tecrübe aktarımında bulundu.

Gençlere tavsiyeler veren Vali Hatipoğlu, gençlerle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum” dedi.

Program soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.