Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Fethi Ayaz, 4 Ocak tarihinde askıya çıkarılan seçmen listelerinin 17 Ocak’ta askıdan indirileceğini söyledi.

Muhtar Ayaz, “4 Ocak 2023 Tarihinde seçmen listeleri muhtarlıklarda askıya çıktı. Tabi bu süre 17 Ocak 2024 saat 17.00’te sona erecektir. Biz vatandaşlardan listeleri kontrol etmelerini istiyoruz. Herhangi bir eksilik herhangi bir yanlışlık varsa bunlara itiraz etme süresi son gün 17 Ocak 2024’tür. Bu tarihten sonra yapılacak itirazlar geçerli olmayacaktır. Bu konuyu vatandaşlarımız göz önüne almalı ve desteklerini göstermeliler” dedi.

Elazığ’a Kar Yağdı Elazığ’a Kar Yağdı

Muhtar Ayaz, sandık başına gidemeyecek olan engelliler için yakınlarının seyyar sandık için başvuruda bulunmaları gerektiğini ifade etti.

Muhtar Ayaz, “Engelli nedeniyle yatağa bağımlı olduğu veya hastalığı sebebiyle yatağa bağımlı olduğu ibaresinin bulunduğu sağlık formu ve talep formu ile yakını tarafından başvuru işlemi yapılacaktır. Bu belgelerle birlikte İlçe Seçim Müdürlüklerine yakınları tarafından başvurmaları halinde seyyar sandıklara tabi olarak evinde oy kullanabileceklerdir. Bu seçim milletimize, ülkemize, memleketimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.