31 Mart yerel seçimlerinde Harput Mahalle Muhtarı seçilen Mehmet Demir, Harput’ta yapılacak çalışmaları paylaştı.

Muhtar Demir, “Sezonu açtık, bundan sonra çevre düzenlemesine geçiyoruz. Öncelikle park bahçeler müdürlüğü, temizlik işleri müdürlüğü ve fen işleri müdürlüğü ile beraber genel bir temizlik bakım onarım yapacağız. Sezonu açtık ve vatandaş yoğun bir ilgi gösteriyor. Güzel şekilde organize edilmiş gezilecek yerlerimiz var, turlarımızda gelmeye başladı.Bilgi almak isteyenler oluyor ve bilgi vermeye çalışıyoruz. Bu şekilde sezonu açtık inşallah güzel bir sezon geçireceğiz, daha temiz bir harput, daha güzel bir gelecek bekliyoruz, bunun için var gücümüzle çalışacağız harput bir izzetpaşa bir rızaiye mahallesi değildir harputun konumu farklıdır, buranın yükü gerçekten ağır. Başaracağız tüm kurumlarımızla iş birliği içerisinde daha güzel bir harput olmak yolunda gayret edeceğiz. Tüm kurumlarımıza teşekkür ediyorum, hep beraber başaracağımıza inanıyoruz.” Dedi.

Vlcsnap 2024 04 26 20H29M20S705

Muhtar Demir, Harput’a dair projelerinin olduğunu belirterek ilk olarak çevre temizliği ve kanalizasyon sorunun çözülmesi üzerinde durulacağını kaydetti.

Muhtar Demir, “ Hedefimiz büyük merkeze yakın bir bölge turlar büyük bir ilgi gösteriyor, bunları planlayan turizm şirketleri var, onların nezlinde yoğun ilgi olacağına inanıyoruz.Projelerimiz kısa, orta ve uzun vadeli. Şu an kısa vadeli projelerimizin üzerinde duruyoruz, sırayla hayata geçireceğimize inanıyoruz. İnşallah beş yıl içerisinde harput bulunması gereken yerde olacaktır. Kısa vadeli projelerimiz özellikle sokak aralarında moloz ve kalıntılar var onların temizlenmesini istiyoruz, kanalizasyon ve su sorunumuz var, Sokaklarda bakım onarım işlerimiz var. Bunları kısa vadeli görüyoruz.” Dedi.

“Harput dokusunu korumamız için mevcut yapı stokunu korumamız gerekiyor” diyen Harput Mahalle Muhtarı Mehmet Demir, mahallenin nüfusunun artması gerektiğini ifade etti.

Muhtar Demir, “Orta vadeli belediyelerin yapmış olduğu projeler var onlarda hayata geçince harput daha da güzelleşecek. İlerleryen süreçte harput dokusunu korumamız için mevcut yapı stoklarını korumamız gerekiyor,

Harput kültürünün yaşaması için insanın yaşaması gerekiyor. Harputtaki yapı stoklarımız yeterli değil ulaşımıda biraz sıkıntılı, o yüzden harputa biraz nüfus olması gerekiyor.” Açıklamasında bulundu.

Vlcsnap 2024 04 26 20H29M03S510

Hasis Technology CEO'su Salih Avcıoğlu, Yapay Zekayla İlgili Önemli Açıklamalarda Bulundu Hasis Technology CEO'su Salih Avcıoğlu, Yapay Zekayla İlgili Önemli Açıklamalarda Bulundu