MÜSİAD Elazığ Başkanı Fatih Karakaya ve üyelerin katılımıyla düzenlenen program, bayram namazının eda edilmesiyle başladı.

Namaz sonrasında geleneksel çay-simit ikramı eşliğinde bir araya gelen MÜSİAD üyeleri bayramın bereketini paylaşmanın huzurunu yaşadılar.

Bayramlaşma sonrası söz alan Başkan KARAKAYA; Birliğimizin ve beraberliğimizin pekiştiği bu anlamlı günde törenimize teşrif eden Elazığ Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Erol KELEŞ’e, Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kenan PEKER'e, Fırat Üniversitesi İnsani ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Taner ŞENGÜN'e, önceki dönem Başkanımız Sn.Tekin GÜRKAN'a, geçmiş dönem Başkanlarımız Sn. Nedim DURGUNGÖL ve Sn. Hasan UZUN'a, Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Sn. Mitat ULAŞ'a, Elazığ Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Sn. Fırat CANBAY'a değerli MÜSİAD üyelerimize gönülden teşekkür ediyorum dedi.





