Aday Adayı Bozkuş, aday adaylığı başvurusunu yaptığını ifade ederek, tek amacımız ve gayemiz Sivrice ilçemizi hak ettiği yere taşımak” dedi.

Bozkuş,”2024 Mart ayı yerel seçimler için burada toplanmış bulunmaktayız. Bu seçimlerde malumunuz Sivrice İlçemiz için aday adaylığı başvurumuzu gerçekleştirdik. Gerçekleştirmiş olduğumuz bu başvuruda öncellikle partimizin lideri sayın Recep Tayyip Erdoğan ve onun açmış olduğu onurlu ve kutlu davanın birer parçası olmak bizim için gerçekten onur verici bir durum. Bu davanın bir ferdi olmak bu davanın bir akranı olmak bizim için şeref odağı şeref kaynağıdır. Sebebimiz, amacımız, toplanma nedenimiz burada Sivrice ilçemiz için gerçekten yeni yüzyılda yeni Türkiye yüzyılında gerçekten küçük şirin doğal güzellikleriyle dolu zenginlikleriyle dolu ilçemiz için neler yapabileceğimizi gerçekten bu ilçemizin 5 yıl sonrasını 10 yıl sonrasını 20 yıl sonrasını gelecek nesillere aktarırken ilçemizde gelecek nesillere neler aktarabileceğimiz bu doğal güzelliğinin dünyada Türkiye’de ve çeşitli mecralara ne şekilde duyurabileceğimiz bütün kaygımız çilemiz ve çabamız bunun içindir” ifadelerini kullandı.

Elazığ’da Toplu Taşımaya Zam Yolda! Elazığ’da Toplu Taşımaya Zam Yolda!

Bozkuş,”2024 Yerel seçimleri için aday adaylığı başvurumuzu gerçekleştirmiş olduk. Sayın başkanım Nafiz Yerebasan refakatinde burada bu basın açıklamamızı yapıyoruz. Bu başvurumuzun da öncellikle memleketimize Sivrice’mize hayırlı ve uğurlu olmasını istiyoruz temenni ediyoruz. Tek derdimiz başta da söylediğim gibi tek gayemiz Sivrice ilçemizi bir sonraki basamağa taşıyabilecek bu Bayrak yarışında bizim nasıl ve ne şekil ve nerede bulunacağımızın davasını gütmek ne şekilde iş yapabileceğimizi neler geliştirebileceğimizin bu Bayrak yarışını nereye götürebileceğimizin çabası ve gayreti içerisindeyiz. İnşallah bu başvurumuzda vatana millete Elazığ’ımıza ve başta da Sivrice’mize hayırlı uğurlu olur. Burada bulunduğunuz içinde herkese tek tek teşekkür ediyorum can-ı gönülden,kalben” ifadelerini kullandı.