Yüzlerce gönüllünün çabası, binlerce insanın duası ve emeğiyle toplanan bağışlar sayesinde, Talha bebeğin tedavisi için gerekli olan ücret temin edilerek umut yolculuğu başladı.

Geçtiğimiz haftalarda tedavi için Dubai’ye götürülen Talha bebek, doktor kontrolünden geçtikten sonra ilaç uygulamasına alındı. Ailesi, uzun zamandır bekledikleri bu haberi gözyaşları içinde paylaştı.

Whatsapp Görsel 2025 10 30 Saat 15.42.33 B61A9908

Talha bebeğin annesi Melahat Albayrak duygularını şu sözlerle dile getirdi: “Aylarca gecemiz gündüzümüze karıştı. Her anında umuda tutunduk. Şimdi yavrumuzun tedavisi başladı, bu bizim için bir mucize. Dualarını eksik etmeyen, bir damla da olsa destek veren herkese minnettarız.”

23. Pir Abdal Musa Birlik ve Hak Lokması Programı Vali Hatipoğlu Canlarla Bir Araya Geldi
23. Pir Abdal Musa Birlik ve Hak Lokması Programı Vali Hatipoğlu Canlarla Bir Araya Geldi
İçeriği Görüntüle

Baba Sedat Albayrak ise tedavi sürecinin başladığını duyurarak

“İlaç tedavisine başlanıldı. Rabbimiz bizlere bu günleri gösterdi. Allah sizlerden razı olsun. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.

Ailenin bu sözleri, Talha için el ele veren binlerce insanın yüreğinde derin bir sevinç yarattı. Küçük bir bebeğin yaşama tutunması için birleşen kalpler, bir kez daha insanlığın en güzel yüzünü gösterdi.

Whatsapp Görsel 2025 10 30 Saat 15.42.32 62991Da6

Talha bebeğin tedavisinin ilk aşaması tamamlandığında sağlık durumuyla ilgili yeni bilgilendirmeler yapılacak.

Ailesi, bu süreçte de destek ve duaların sürmesini istiyor.

Whatsapp Görsel 2025 10 30 Saat 15.42.33 C0552Ce9