Suudi Arabistan’da oynanması planlanan Süper Kupa Maçı’nın iptal edilmesinin ardından Galatasaray ile Fenerbahçe’nin karşılaşacağı bu maçın Elazığ’da oynanması konusu gündeme geldi.

Konuyu gündeme getiren Kanal Fırat Haber Spikeri Furkan Dilaver sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

DİLAVER “ELAZIĞ ÜLKEYE NAM SALMIŞ ÖRNEK BİR ŞEHİR”

Elazığ’ın milli duygularının yüksek olduğuna dikkat çeken Furkan Dilaver paylaşımında; “İptal edilen Süper Kupa Maçı’nın milli duyarlılığı ve hassasiyetiyle ülkeye nam salmış örnek bir şehir olan Elazığ’da oynanması yeni yapılan ATATÜRK STADYUMU’nun da taçlandırılmasına vesile olacaktır.

Başta ilimizin 5 milletvekili olmak üzere tüm ilgililerin, maçın Elazığ’da oynanması için gereken girişimlerde bulunmasını bekliyoruz. #SüperKupaElazığda” ifadelerini kullandı.

ELAZIĞ ATATÜRK STADYUMU BU MAÇA UYGUN MU?

Birçok Elazığlının destek verdiği paylaşım, akıllara bu maç için Elazığ Atatürk Stadyumu uygun mu konusunu getirdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan TSYD Elazığ İl Temsilcisi ve Kanal Fırat Spor Koordinatörü Coşkun Kamaç, Elazığ Atatürk Stadyumunun süper kupa maçına uygun bir stadyum olduğunu belirterek belki ufak tefek eksikliklerin olabileceğini ancak bunlarında kısa sürede giderilebileceğini söyledi.

KAMAÇ “ELAZIĞ’DA SÜPER KUPA MAÇI OYNANABİLİR”

Coşkun Kamaç açıklamasında; “Uluslararası bir müsabaka olmadığı için Süper Kupa Maçı için bazı standartlar aranmaz. Dolayısıyla Türkiye’nin en genç stadyumu olan ve Kadın A Milli Futbol Takımını ağırlayarak rüştünü ispat etmiş olan Elazığ Atatürk Stadyumunda Süper Kupa Maçı oynanabilir. Elazığspor taraftarları önünde ve de Galatasaray ile Fenerbahçe taraftarlarıyla birlikte Türkiye’ye örnek bir tribün profili sunmak için sabırsızlanıyoruz” dedi.

Elazığ’da Yeşil Alanlar İlaçlanıyor Elazığ’da Yeşil Alanlar İlaçlanıyor