Elazığ’da silahlı saldırıya uğrayan Gazeteci Nafiz Koca’nın sağlık durumuna ilişkin Fırat Üniversitesi Hastanesi tarafından açıklama yapıldı.

Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Artaş, yaptığı açıklamada Nafiz Koca’nın sağ bacağının dış kısmında ateşli silah yaralanması bulunduğunu belirtti. Artaş, “112 ekipleri tarafından acil servise getirilen hastamızın yapılan ilk muayenesinde ve çekilen filmlerinde büyük bir kemik kırığı ya da damar zedelenmesi tespit edilmemiştir. Ancak yaralanma bölgesinde açık bir yara bulunmaktadır. Bu nedenle hastamız ameliyata alınmış, yaranın temizlenmesi ve yeniden kapatılması planlanmıştır.” dedi.

Başhekim Artaş, Nafiz Koca’nın genel durumunun iyi olduğunu, bilincinin açık bulunduğunu ve hayati tehlikesinin olmadığını ifade etti.

Elazığ'da Pikaba Çarpan Bisikletli Yaralandı
Elazığ'da Pikaba Çarpan Bisikletli Yaralandı
İçeriği Görüntüle

Fırat Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Sinan Akpınar da yaptığı açıklamada, “Şehrimizin tüm medya camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Doktorlarımız gerekli tüm müdahaleleri yapıyor. Nafiz Koca başkanımızın bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyoruz.” dedi.

Whatsapp Görsel 2025 10 14 Saat 15.53.31 Fea6439EWhatsapp Görsel 2025 10 14 Saat 15.53.31 72C78E65