Anadolu Basın Federasyonu’ndan Saldırıya Kınama! Anadolu Basın Federasyonu’ndan Saldırıya Kınama!

Elazığlı İstanbul Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür ve İstanbul Bakır Madenliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Yıldız beraberinde yönetim kurulu üyeleri İlyas Ercan, Adem Kas, Musa Salman, Murat Şen ve Ergin Aksan ile birlikte Maden Belediye Başkanı Musa Orhan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Elazığlı İstanbul Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür ve İstanbul Bakır Madenliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Yıldız, Musa Orhan’a yeni görevinde başarılar diledi.

Doç. Dr. Yentür: “yeni seçilmesi vesilesiyle Musa Orhan Başkanımızın her daim yanında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Her ne kadar burada yaşamasakta Bakır Maden bizim sevdamızdır. Her türlü kültürel sanatsal ve eğitim öğretim faaliyetleri olmak üzere İstanbul’daki bütün hemşehrileri başkanımızın yanında. İnşallah 5 yılda memleketimizin kalkınmasına yönelik güzel işlere imza atacağına yürekten inanıyoruz.” Dedi.

Başkan Yıldız yaptığı konuşmada İstanbul Bakır Madenliler Derneği Yönetim Kurulu olarak başkanı tebrik etmek için geldiklerini söyleyerek Musa Orhan’ı tebrik etti.

1715519524 Whatsapp Image 2024 05 12 At 14.05.08 1

Editör: Batuhan Baskal