Elazığ ve çevre illerde yaşayan Şavaklılar aşireti Adıyaman’da yaşayan üyelerinin ev sahipliğinde 4. kez bir araya geldi.

Odun ateşinde yemeklerin pişirildiği Atatürk Baraj Gölünün eşsiz manzarası eşliğinde yapılan açık alan buluşmasına yüzlerce aşiret mensubu üye katılarak, hasret giderdi.

Kur’an Kerim’in tilavetinin okunmasıyla başlayan etkinlik, aşiretin Adıyaman koordinatörü Zeynal Çevik ve Elazığ Şavak Der Başkanı Naim Doğan’ın teşekkür konuşmalarıyla devam etti.

Vb (9)

DOĞAN: “RABBİM BİR DAHA BÖYLE FELAKETLER GÖSTERMESİN”

Büyük Şavak aşiretinin buluşup kaynaşmasına ve güçlenmesine önemli katkı sunan bu buluşmada emeği geçen herkese teşekkür eden Elazığ Şavak Der Başkanı Naim Doğan, “Geçen yıl bu etkinliğimizi düzenleyemedik zira asrın felaketi dediğimiz 6 Şubat Maraş merkezli depremde Adıyaman İlimizde çok ağır yara aldı. Bu vesileyle öncelikle Adıyaman ve diğer deprem bölgesi illerimizde hayatını kaybeden kardeşlerimize bu vesileyle bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz yaralılara acil şifalar diliyorum. Rabbim bir daha böyle felaketler göstermesin” dedi.

Şoför Yüksekliği Hesap Edemedi, Beton Mikseri Köprüye Sıkıştı Şoför Yüksekliği Hesap Edemedi, Beton Mikseri Köprüye Sıkıştı

Vb (8)

Etkinlik yemek ikramı ve fotoğraf çekimleriyle sona ererken Şavak Der Başkanı Naim Doğan ayrıca Elazığ ve civar illerden etkinliğe katılmak isteyen aşiret üyelerine otobüs tahsis eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğlulları ve Belediye Başkan Yardımcısı  Nazif Bilginoğlu’na teşekkür etti.

Vb (6)Vb (7)Vb (5)Vb (4)Vb (3)Vb (2)Vb (1)