İlk ziyaretini Maden ilçesine gerçekleştiren Ejder Açıkkapı esnaf ziyaretlerini gerçekleştirip, partisinin ilçe binasına geçti. Maden Ak Parti ilçe binasında açıklamalarda bulundu.

Maden’de vatandaşlara görüşmesinin ardından 16 Nisan da, Maden’den gür bir sesle evet çıkacağı ifadelerini kullanan Açıkkapı, “Türkiye’nin daha güçlü ve yarınlarının daha aydınlık olabilmesi için bizler 16 Nisan tarihinde milletimizin hakemliğine başvuruyoruz. Bugüne kadar Türkiye’de yaşanan sıkıntıların sebeplerini araştırırken bundan sonraki süreçte tekrar aynı sıkıntıların devam etmemesi adına istikrarın sağlanması adına vesayet sistemlerinin bir daha Türkiye’ de zafer kazanmamaları adına 16 Nisan tarihindeki seçimlerin çok büyük bir önemi var 16 Nisan Tarihi Allah’ın izniyle Türk siyaset tarihinde bir milat olacaktır. Yarınlarımıza evlatlarımıza bırakabileceğimiz en önemli miraslardan biri olacaktır. Evet kararımızla yarınlarımızı daha güçlü bir şekilde inşa edeceğiz” dedi.

“Türkiye büyüyecek ve kalkınacak”

Daha çok çalışarak bu ülke insanına mutluluk yaşatmak için çaba göstereceklerini vurgulayan Açıkkapı, “Yapacak çok işimiz var. Çünkü bizim büyümeye ihtiyacımız var. Bizim ekonomimizi daha fazla geliştirmeye ihtiyacımız var ve birçok yerde gördüğümüz işsizlik problemini daha büyüyerek daha gelişerek ancak önleyebiliriz. Bugün hep aynı örnekleri veriyoruz. Hollanda 16 milyonluk bir ülke olarak 500 milyar dolarlık ihracata sahip iken biz 80 milyonluk bir ülke olarak 150 milyar dolar ihracat yapıyorsak bu Türkiye için asla yeterli değildir. Türkiye’ de yönetime gelen insanlara maalesef hizmet etme imkanı vermediler. Biz inanıyoruz ki bizim kurucu liderimiz, cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı bu yolda Türkiye daha fazla büyüyecek ve güçlenecek. İşte o zaman biz kardeşlerimizin işsizlik ve diğer problemlerini çözmüş olacağız. Bizim çok daha fazla çalışmaya ihtiyacımız var ve şunu bilsinler ki artık bu milleti durdurmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Allah’ın izniyle bizler daha çok çalışarak ülkemiz insanına daha güzel hizmet vereceğiz” diyerek hoş karşılamalarından dolayı Madenlilere teşekkürlerini belirtti.

Sivrice İlçesinde Vatandaşla Bir Araya Gelindi

Vekil Açıkkapı ve beraberindekiler ardından Gezin’e geçtiler ve burada da vatandaşlarla bir araya gelerek buradaki vatandaşların sıkıntılarını dinlediler, incelemelerde bulundular.

Milletvekili Ejder Açıkkapı ve beraberindeki teşkilat üyelerinin son durağı ise Sivrice İlçesi oldu. Sivrice’de önce vatandaşla bir araya gelip, hal hatır soran Ejder Açıkkapı, vatandaştan destek istendi. Milletvekili Açıkkapı ardından partisinin ilçe binasında partilileriyle buluştu.

Partililerine seslenen Milletvekili Ejder Açıkkapı, “Bugüne kadar Türkiye’ye büyük hizmetler kazandırabilmenin arzusunda olduk. Hep bu yönde çalıştık ve 15 yıl boyunca tüm ülkede birçok dönemde hayal edilemeyen hizmetleri hep birlikte gerçekleştirdik” dedi.

CHP Milletvekiliyle İlgili Sert Konuştu

“Evet diyenleri denize dökeceğiz” diyen CHP milletvekiline seslenen Açıkkapı, “Kendi hür iradesi ile hayır diyen bütün kardeşlerimize bizim saygımız sonsuzdur. Ancak hayır diyenlerle birlikte kimlerin hayır dediğine de dikkat çekmek gerekir. Geçtiğimiz günlerde bir tane CHP’li milletvekili çıktı ve ahlaksızca, alçakça bu milleti resmen tehdit etti. Evet veren kardeşlerimizi bizi, düşman ordularıyla aynı kefeye koydu ve Samsun’dan başlayıp bizi İzmir’de denize dökeceğini söyledi. Senin sülalen gelsin bu milleti asla denize dökemez. Onun tabiriyle söylüyorum onun yedi ceddi sülalesi gelse bu milleti denize dökemez. Çünkü bu millet bu devlete, vatana, bayrağa göz dikenleri o denize döktü. Gerekirse o zihniyette olan kim varsa onları elbette ki o denize bu millet döker. O söyleminden dolayı kınıyorum. Yazıklar olsun bu milletin ekmeğini yiyorsunuz ve bu milleti siz denize dökmekle tehdit ediyorsunuz. İşte bu CHP’nin zihniyetidir bu millete verdikleri değerdir” diyerek hayır ve evet diyor diye vatandaşları ikiye ayırmanın kimsenin haddi olmadığını dile getirdi.