AK Parti İl Teşkilatı, bölge başkanları toplantısına ev sahipliği yaptı.

GÜRGÖZE: MİLLETİMİZİN AK PARTİ’YE ÇOK GÜÇLÜ DESTEK VERDİĞİ BİR ŞEHİRDEYİZ

AK Parti MKYK Üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Bulut’un ile Doğu Anadolu Bölgesi’ni oluşturan 14 ilin başkanlının katıldığı toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “ Elazığ’ımız M.Ö.’ki tarihlerde Çubuk Bey’in sonra Harput’un fethi ile vatan olmuş, Sultan Abdülaziz döneminde El aziz, adını almış, sonrasında Cumhuriyet tarihinde Elazığ olarak tarihe geçen medeniyeti ve kültürü olan çok önemli kentlerimizden bir tanesidir. 3 tarafı sularla çevrili bir yarım ada şeklinde olan Elazığ’ımız Keban Barajı, Fırat Nehri, Harput Kalesi, Palu Kalesi gibi çok önemli tarihi ve turistik yerlere sahip bir kentimizdir. 595 bin nüfuslu bir merkez ilçe, 10 İlçe ve 9 belde, 550 köy, 152 mahalleden oluşan 417 bin seçmeni olan bir şehirdir Elazığ. 31 Mart seçimlerinde, yerel seçimlerde ilimizdeki 20 belediyenin merkez belediye başta olmak üzere 12 belediyesi AK Partili belediyeler tarafından kazanılmış, milletimizin AK Parti’ye çok güçlü bir şekilde destek verdiği iller arasında olan bir şehirde bulunuyoruz” dedi.

BULUT: DOĞU ANADOLU REKOR DÜZEYDE OYLAR ALDIĞIMIZ İLLERDEN OLUŞUYOR

AK Parti MKYK Üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Bulut ise konuşmasında, “buradaki il başkanlarımız biliyor ama kamuoyunun bilmesi açısından paylaşıyorum. Her ay düzenli istişare toplantılarını yapıyoruz. Genelde il başkanları toplantısının akabinde il başkanlarımızla birlikte bir araya gelip bir değerlendirme toplantısı yapıyorduk. Bu defa bu toplantımızı kendi ilimizde Elazığ’da, bölgemizde yapalım istedik. Sağ olsunlar il başkanlarımız bu teklifimizi kırmadılar, teşrif ettiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda Doğu Anadolu Bölgesinde ki bütün il başkanlarımıza da hassaten teşekkür ediyoruz. Son 31 Mart seçimlerde aldıkları sonuçlardan dolayı. Gerçekten Doğu Anadolu Bölgesi, Doğu Anadolu Bölgesine bakan teşkilat başkan yardımcısı olarak söylüyorum. Bizim yüzümüzü ve AK Partinin yüzü ağ etti. Çok ciddi bir sonuç aldık. Çok iyi bir sonuç aldık. Hem AK Partimiz açısından hem Cumhur İttifakı açısından baktığımız zaman Türkiye’de en iyi sonucu aldığımız hatta böyle rekor düzeyde oylar aldığımız illerden oluşuyor. Bundan dolayı da bütün il başkanlarının hepsine çok teşekkür ediyorum” diye kaydetti.

KOCA: MUHTEŞEM EV SAHİPLİĞİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, “Elazığ il başkanımıza muhteşem ev sahipliği için çok teşekkür ediyorum. İnşallah hem Elazığ’ımız için hem partimiz için hem de ülkemiz için hayırlara vesile olur bu toplantımız” ifadelerini kullandı.

GÜLER: ELAZIĞ BİZİM KOMŞU İLİMİZ

Bingöl İl Başkanı Mehmet Hanifi Güler, “Metin Bulut beyin bugün Doğu illeri il başkanları toplantısını tertiplemesi vesile ile Elazığ’da bulunmaktayız. Elazığ bizim komşu ilimiz. Bana en yakın il başkanlarından 2. sıradayım. Malatya il başkanımız 1. sırada bende 2. sıradayım” açıklamalarında bulundu.

TEKMEN: 31 MART SEÇİMLERİ SONRASI İSTİŞARE TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Tunceli İl Başkanı Fatih Tekmen, “Bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği olan başta Elazığ İl Başkanımız Sayın Ramazan Gürgöze’ye teşekkürlerimi sunuyorum. Yine bölge teşkilat başkan yardımcımız, bölge sorumlumuz Sayın Metin Bulut’un başkanlığında gerçekleştirdiğimiz 31 Mart Seçimleri sonrası istişare toplantımızın hem ilimize, hem bölgemize hem de ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz” değerlendirmelerinde bulundu.