Muharrem Ayı içerisinde yer alan Aşure günü nedeniyle, azim ticaret tarafından  hem mağazadaki müşterilerine hem de gazi caddesindeki  vatandaşlara aşure ikramı yapıldı.

“HALKIMIZIN İLGİSİ VAR”

Azim Ticaret Genel Müdürü Fatih Özdil, “Her yıl geleneksel olarak yapmış olduğumuz aşure dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Birkaç gündür zaten belirli noktalarda dağıtım yapıyorduk. Bugün de mağazamızın önünde her yıl yaptığımız gibi yine bütün halkımıza bugünü birlikte paylaşmak adına aşurelerimi dağıtmaya başladık. Halkımızın da zaten her yıl beklediği yoğun bir ilgisi var. Teşekkür ediyoruz. Biz de Muharrem ayının güzel günlerini hep birlikte halkımızla değerlendirmeye çalışıyoruz, birlikte geçiriyoruz. Bizi tercih eden bütün halkımıza ve insanlarımıza teşekkür ediyoruz. Her yıl devam ettirdiğimiz gibi inşallah önümüzdeki yılarda da bu geleneksel düzeni devam ettiriyor olacağız” ifadelerini kullandı.

“BU TÜR ETKİNLİKLERDE BİRLİKTE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Yıl içerisinde de farklı etkinliklerle vatandaşlara hizmet ettiklerini ifade eden Özdil, “Bizim yılın belirli dönemlerinde çeşitli etkinlikler ve kampanyalar, bunlarla beraber yapmış olduğumuz aktiviteler fazlasıyla mevcut. Tabi ki bu aşure günü de bunların içinden sadece bir tanesi. Burada da halkımızla iç içe olmak bizler için mutluluk kaynağı. Biz de sürekli olarak halkımızla beraber iç içe bu tür etkinliklerde birlikte olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.