25 Aralık da yapılacak olan Türkiye Turizm tanıtım ve geliştirme kurulu seçimlerinde Harput TÜRSAB bölgesel yürütme kurulu başkanı Cuma Gülnar, yönetim kurulu için aday olduğunu açıkladı.

3 yılda bir yapılan bir dönem görev alınabilen TGA Yönetim Kurulu Üyeliği için Doğu Anadolu Bölgesi’ni temsilen aday olduğunu söyleyen Cuma Gülnar, Hedefimiz TGA kanalıyla tanıtım ve pazarlama faaliyetleri ile bölgemizdeki turizm çeşitliliğini ortaya çıkartmaktır dedi.

GÜLNASR: BERABERCE DAHA GÜZEL İŞLERE İMZA ATMAK İÇİN DESTEKLERİNİZİ TALEP EDİYORUM

Cuma Gülnar,” pandemi sonrası ortaya çıkan küresel boyuttaki ekonomik daralmayla birlikte dünyada ve haliyle ülkemizde de yoğun bir şekilde etkilerini hissettiğimiz enflasyonist ortam sayesinde turizm sektörünün kıymeti bir kez daha anlaşılmış, bu sektörün gelişiminin sürmesinin önemi gözler önüne serilmiştir. Bu anlamda Sayın Bakanımızın döneminde kurulan Turizm Geliştirme Ajansının geliştirilmesi ve sektöre yönelik çalışmaları hayati önem taşımaktadır. Bilindiği üzere 25 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan, sektörümüzü ve bölgemizi yakından ilgilendiren Turizm Geliştirme Ajansı seçimleri yapılacaktır. Bu sebeple uzun yıllardır farklı alanlarını tecrübe etme fırsatı bulduğum sektörümüze daha faydalı olabilme niyetiyle, 3 yılda bir yapılan ve tek dönem görev alınabilen TGA Yönetim Kurulu Üyeliği için Doğu Anadolu Bölgesi’ni temsilen adaylığımı açıklıyorum. Mesleğimize ve meslektaşlarımıza yönelik bu hizmet yarışını devam ettirmek ve beraberce daha güzel işlere imza atmak için desteklerinizi talep ediyorum” ifadelerini kullandı.

 CUMA GÜLNAR KİMDİR?

1987 yılında Elazığ’da doğdu. İlköğretim ve lise hayatını Elazığ’da tamamlayan Gülnar, Fırat Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliğinden mezun oldu. Daha sonra Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesini bitirmiştir. Bu eğitimleri tamamladıktan sonra Londra’da bir süre dil eğitimi gördü. Akabinde Türkiye’ye dönerek turizm sektöründe ticari faaliyetlerine başlamıştır. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) 22. Dönem Denetim Kurulu Üyeliği, Elâzığ Ticaret Odası Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. Hala hazırda TÜRSAB Harput Bölge Temsil Kurulu Başkanlığını yürütmektedir.  Gülnar Grup Şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Gülnar, evli ve iki çocuk babasıdır.