Oyuncu Yazar Özkan Özgür, “Soğanın Cücüğü” adlı Stand- Up gösterisi ile Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi’nde sahne aldı.

“NİYE ÇOK BAŞARILI BİR STAND- UP’ÇI OLMADIĞIMI ANLADIM”

Özgür, gösterisinde sosyal medya bağımlılığına dikkat çekerek, “Facebook’a bazen fotoğraf atıyorum, “kitap okuma etkinliği yaptık, gösteri yaptık” gibi etkinlik fotoğrafı atıyorum. Niye çok başarılı bir Stand- Up’çı olmadığımı anladım. Konuyu kaçırmayın. Benim teyzem altına yorum yazıyor diyor ki “oy kurban olduğum, ilk göz ağrım.” Bu kadar karizma yapıyoruz, bu kadar hava. Fotoğraflar, sahne ama gelen yorum. Welcome To Turkey”dedi.

SALON KAHKAHAYA BOĞULDU

Gösterisinde ailesinin Stand Up gösterisine bakışını anlatan Özgür, “Ben şehir dışında yaşıyordum, 3 senedir Elazığ’dayım. Günde 5 defa beni ara, ikinci görüşmede derim ki baba birinci görüşmenin aynısı, durum değişmedi. Üçüncü defa arar. Sağ olsun babalık böyle bir şey, bende çocuklarım tarafından kaygılıyım. Bir gün aradı dedi ki oğlum sen Stand Up diye bir şey yapıyormuşsun, ben dedi gittim bizim emlak ofisi vardı onun, yakınındaki caminin imamına sordum. Dedim ki bizim oğlan böyle işler yapıyor, caiz midir? Dedi ki böyle şeyler yapmasın, insanları boş boş güldürmesin. Dedim ki babacığım, insanları güldürmenin günah olduğunu mu söyledi. Dedi ki ben bilmiyorum dünyanı mahvetmişsin, öbür dünyanı da mahvetmeyesin” demesinin ardından salon kahkahaya boğuldu.

Gösteri sonunda Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı ve Günışığı Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nafiz Koca kürsüye çıkarak, Özgür’ü tebrik etti.

VİDEO: