İstanbul’da yaşayan Elazığlılar, Kurban Bayramının 3.günü bayramlaşma için Elazığ Dernekler Federasyonu ELFED’in Üsküdar’daki merkezinde bir araya geldiler.

Bayramlaşmaya ELFED Genel Başkanı Kazım Gökhan Elgin ve Yönetim Kurulu üyeleri, ELFED’e bağlı dernek başkanları, Harput Alan Koruma Başkanı Prof.Dr. İsmail Aytaç, Elazığlı Ses Sanatçıları Ahmet Niyazi Çapar ile Mehmet Demirbağ yanı sıra çok sayıda Elazığlılar katıldı.

Bayramlaşmada söz alan ELFED Genel Başkanı Kazım Gökhan Elgin, dünyanın hızla değiştiği bir çağda gelenek ve görenekleri yaşamanın ve bunları gelecek nesillere aktarmanın önemine vurgu yaptı.

Bayramlaşama da Elazığlı hemşehrilerde söz alarak birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Vali Hatipoğlu’ndan Karaleylek ve Saklıkapı Kanyonları İçin Müjde Vali Hatipoğlu’ndan Karaleylek ve Saklıkapı Kanyonları İçin Müjde

Konuşmaların ardından Elazığlı ses sanatçıları repertuvarlarından parçalar seslendirdiler.