İl Özel İdaresine dahil edilen araçlar için bir tanıtım programı düzenlendi. Programda Genel Sekreter Mehmet Sabuncu, İl Özel idaresinin eski yerinin satışı ile ilgili bilgiler verdi ve üçüncü ihalenin 12 Mayıs’ta gerçekleştirileceğini kaydetti.

İl Özel idaresi araç filosunu genişletti. İl Özel idaresi bünyesine dahil edilen 4 araç için bir tanıtım programı düzenlendi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu Tanıtım programında araçlarla ilgili yaptığı açıklamada, “İl özel idare kırsal alanda makinaya ihtiyaç duyan bir teşkilat. Bizim bu 2017 programında makine parkına kattık. 551 köyde 720 mezrada alt yapı çalışmalarını bu makineler ile gerçekleştiriyoruz. 4682 km yol ağımız var. Bu yol ağındaki bütün çalışmalar, özellikle greyderler elimiz kolumuz. Bütün işlerimizi greyderler ile yapıyoruz. İl Özel İdaresi makinaları çok eski 17 yıllık makinalar var. Yeni makinaların gelmesi mutluluk verici ’’dedi.

Sabuncu, Elazığ’ a en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştıklarını, merkez haricinde köylerde de 2 araçlarının bulunduğu, imkânları olursa makine parklarını yenilemeye çalışacaklarını söyleyerek yeni çalışma döneminin hayırlı olmasını diledi.