Toplantıya Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Alpaslan Doğan, Karayolları 8. Bölge Müdürü Yusuf Güneş, Meteoroloji Bölge Müdürü Zekeriyya Domaç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cemil Yatgın ve İl Milli Eğitim Müdür Vekili Zeki Ulufer katıldı.

Toplantıda kent genelinde devam eden kar yağışı ve buna bağlı meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı alınacak tedbirler ele alındı. Ulaşımın aksamaması, vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve kamu hizmetlerinin kesintisiz sürdürülebilmesi için kurumlar arası koordinasyonun artırılması kararlaştırıldı.

Yetkililer, ekiplerin sahada çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirtirken, vatandaşların da zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları ve yapılan uyarıları dikkate almaları çağrısında bulundu.





