24 Haziran seçimlerine son 3 gün kaldı.

Bu kapsamda siyasi partilerin milletvekili adayları da seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İYİ Parti 1.sıra Elazığ milletvekili Adayı Yavuz Temizer’de seçim çalışmaları kapsamında kamu kurum ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek, destek istedi.

TEMİZER: KAYBEDECEKLERİNİ ANLAYANLAR PROVOKASYONA BAŞLADIR

İYİ Parti Elazığ Milletvekili adayı Yavuz Temizer, “İYİ partiye verilen her oy İYİ Partiye gidiyor. Yalanla, iftirayla, tehditle durduramadılar. Elazığ bizi de biliyor onları da iyi biliyor. Kaybedeceklerini anlayanlar provokasyona başladır. Bir paçavrayı Elazığ’da bildirim diye dağıtıyorlar. Bizi deccallıkla şeytana tapmakla suçluyorlar. 3-5 oy uğruna bu kadar alçalan, vicdanını kaybetmiş nasipsizlere cevap vermeye değmez. Hepsi ile mahşerde rabbil alemlin huzurunda hesaplaşacağız. Bu alçaklar paçavralarını MHP’lililer yazmış gibi yayınlamışlar. Akıllarınca MHP ile İYİ Partiyi çatıştıracaklar. Açık ve net olarak bu paçavrayı hazırlayanların MHP ile ülkücülük ile bir ilgisi yoktur ve olamaz. Bir provokasyonun peşindeler ”dedi.

EFLATUN: TBMM DE KİM İYİ TEMSİL EDER BUNLARLA MUHATAP OLDUK

İyi Parti Elazığ Milletvekili adayı Kerim Eflatun ise, “Gittiğimiz yerde hep arkadaşlarımızla şunları konuştuk, bu seçimde Elazığ’ı kim iyi temsil eder, Elâzığ’ı TBMM de kim iyi temsil eder bunlarla muhatap olduk. Pijamasını alıp Ankara’dan buraya gelmiş zamanında milletvekilliği yapmış kişileri vatandaşın önüne koyarak yine bunları seçeceksiniz mantığı ile hareket etmeye seçimen artık dur diyor”diye kaydetti.

KERİM EFLATUN: DOMATESİ DE Mİ DIŞ GÜÇLER ARTTIRDI?

İYİ Parti Elazığ Milletvekili adayı Eflatun, “Yazın ortasında manavlara geldik, fiyatları gördük patatesin kilosu 5.5, soğanın kilosu 4.5lira . Böyle bir ortamda fiyatların böyle yansıması fakir fukaranın bu mevsimde alamayacağı anlamına geliyor. Bunların dış güçlerle alakası yok. Domatesi de mi dış güçler arttırdı?”dedi.

UYGUR: İKTİDARA BAKIYORUZ BİZE DIŞ GÜÇLERİN BİZİ BU ANA GETİRDİĞİNİ SÖYLÜYOR

İYİ Parti Elazığ Milletvekili adayı Ali Yücel Uygur ise, “vatandaş çok dertli, Ekonomik kriz vatandaşın belini bükmüş. 1 kg kuru soğan 5 lira, 1 kg patates5 lira. Vatandaş diyor ki geçen sene 1 liraya aldığımız patates 5 lira olmuş. 1.5 liraya aldığımız kuru soğan 5 lira. Şimdi bütün bunları vatandaştan dinliyoruz. Kapalı çarşıya giriyoruz kuyumcular çarşısına giriyoruz, dolar 5 liraya yaklaşmış, Euro 6 liraya yaklaşmış. Benzin 6.5 lira. Bütün hayat pahalılığını görünce iktidara bakıyoruz bize dış güçlerin bizi bu ana getirdiğini söylüyor”ifadelerine yer verdi.