Milletvekili Keleş, ilk olarak düzenlenen “Gençlik STK’ları Buluşması”na katıldı. Programda İl Başkan Vekili İbrahim Sencer Selmanoğlu, Gençlik Kolları Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Abdullah Uçan ve İl Gençlik Kolları Başkanı Koray Adsız da yer aldı. Keleş, gençlerle yapılan görüşmelerde onların önerilerini dinledi.

Daha sonra Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen Tarım Fuarı’nı ziyaret eden Keleş, İl Tarım ve Orman Müdürü Sadettin Taşkesen ile birlikte stantları gezerek üreticiler ve sektör temsilcileriyle görüştü.

Programın devamında Elazığ Özel Hazar Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne geçen Keleş, özel gereksinimli bireylerin eğitim süreçleri hakkında kurum yetkililerinden bilgi aldı.
Milletvekili Keleş’in ziyaretlerinin, gençlikten tarıma ve eğitime kadar çeşitli alanlarda gerçekleştiği bildirildi.






