Sivrice ilçesinde partisinin ilçe danışma toplantısına katılan Başkan Gürgöze, 16 Nisan’da yapılan halk oylamasına değindi, Sivrice halkına referandumda göstermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti.

Elazığ Sivrice İlçe Başkanı Cemal Babür, “50 köyümüzü, mahallelerimizi, esnaflarımızı seçim süresi boyunca hepsini tek tek gezip seçim çalışmalarımızı yaptık. Sivrice halkı bizim arkamız da durdu ve %80 oy oranı ile başarı elde ettik. Sayın cumhurbaşkanımızın sivrice halkı olarak arkasın da durduk hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Danışma meclisi toplantısının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bizler ak parti teşkilatı olarak sürekli sahada olan dinamik bir partiyiz. Teşkilatlarımız tüm Türkiye de her an sahada olan bir partiyiz. Seçim bitince halkı ile arasındaki bağı koparan parti değil. Seçim biter Ak Parti sahaya iner. Seçimin üzerinden daha 15 gün geçmemesine rağmen biz başlatmış olduğumuz ilçe danışma meclisi toplantılarımızı hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Bunun ile halkın için de olduğumuzu teşkilatları diri tutumuzu bu teşkilatlar sayesin de Türkiye her an olabilecek her hangi bir seçim halk oylamışını bizim halk ile ilişkili olduğumuzun örneğidir danışma meclisi toplantılarımız .Teşkilatlarımız ile bir araya gelerek sorunlarımızı tartışırız bildiğiniz gibi en son ocak ayın da yapmıştık danışma meclisi toplantımızı. Halk oylamışı sürecin de sivrice halkının çok büyük desteğini gördüğümüzü ifade etmek istiyorum. En büyük teşekkürü Sivriceli halkımız var halkımız Elâzığ da çok büyük destek ile destek verdi.16 Nisan da hayır cephesine yer alan cephede Sivrice’den büyük ders verildi. Milletimiz zor zamanlar da devletimiz den yana. İlimiz 81 ilde %72 bir oy oranı ile Türkiye 11. Oldu. Halkımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçlerde milletimiz desteğine mahcup olmamak için daha hızlı ve daha güçlü şekilde yapılacak” ifadelerini kullanarak bundan sonraki süreçlerde daha güzel çalışmaları olacağının vurgusunu yaptı.