31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Ülkücü Camianın sevilen isimlerinden Raif Çiçek partilileri ile bir araya gelerek, Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban’a destek istedi.

Ülkücü Camianın önde gelen isimlerinden Raif Çiçek tarafından düzenlenen programa, MHP İl Başkanı Semih Işıkver, MHP Elazığ Belediye Başkan Dayı Prof. Dr. Bilal Çoban, MHP Eski İl başkanları, Ülkü Ocakları Başkanları ve STK Başkanları ile partililer katıldı.

ÇİÇEK: BÖLÜCÜ ŞER GÜÇLERİNİN HEVESLERİ KURSAKLARINDA KALACAKTIR

Ülkede yaşanan beka sorunu Elazığ’da da var diyerek sözlerine başlayan Raif Çiçek, “Ülkemizin selameti için Milliyetçi Hareketin başarısı için hep birlikte çalışmaktayız. Allah hepinizden razı olsun. Dünden bugüne bu harekete emek vermiş siz değerli kardeşlerim; sevgi, saygı, birlik, beraberlik, teşkilat anlayışımız içerisinde ülkücü hareketi iktidara taşımak için hep birlikte gayret gösteriyoruz. İnşallah bu seçimleri kazanacağız. Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayı olan sayın Prof. Dr. Bilal Çoban beyefendi, bilgili, kültürlü, çalışkan, ahlaklı bir kardeşimiz. Kazandığı takdirde, inşallah kazanacaktır. Elazığ’ımıza projeleri ile güzel hizmetler vereceğine inancımız sonsuzdur. Bundan dolayı Elazığ halkından tüm vatandaşlarımızdan Milliyetçi Hareket Partisine destek vermelerini ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin yanında yer almalarını istiyoruz. Sebebine gelince ülkede bir beka sorunu var ve Elâzığ’da da bir beka sorunu vardır. Şer bölücü güçlere karşı ancak Milliyetçi Hareket Partisinin duruşuyla bu engelleri aşarız ve bu badireyi atlatırız. Elazığ’da şer güçlerin hesabını bozarız. Elazığ’da Milliyetçi Hareket Partisi kazandığın takdirde bölücü şer güçlerinin hevesleri kursaklarında kalacaktır, amaçları ve gayelerinden vazgeçeceklerdir ve yeniden düşünmeye başlayacaklardır. Bundan dolayı Milliyetçi Hareket Partisi seçimi Elazığ’da mutlaka seçimi kazanması gerekir. Bundan dolayı Elazığ halkı sağduyu sahibidir. Milliyetçi hareket Partisi Adayı Bilal Çoban beye destek vereceğini ve onu belediye başkanı seçeceğine eminim” dedi.

IŞIKVER: SON DAMLASINA KADAR MÜCADELE EDECEĞİMDEN HİÇBİRİNİZİN ŞÜPHESİ OLMASIN

MHP İl Başkanı Semih Işıkver ise, “Son 15 güne girdik. Hem kendi tespitlerimizle hem kendi yöntemlerimizle hem de şu an özellikle medya üzerinde yürüyen anketlerde belli bir oranda önde olduğu görünüyor. Dolayısıyla bu son 15 günlük süreçte belki de benden daha fazla sizlerin tecrübesine ihtiyaç var. Önümüze konulmak istenen bütün engeller noktasında hepiniz kendi çevrenizde, kendi mecranızda ciddi ağırlığa sahipsiniz. Özellikle önümüze bir engel koyulduğunda bizden evvel bu engele müdahale etmenizi, bir anlamda insanlarının yönlendirilmeye çalışıldığı zaman bu yönlendirmelerin önünde sizlerin engel olmasını sizlerden özellikle istirham ediyoruz. Ciddi anlamda bir zafere koşuyoruz. İnanın zafer hiç olmadığı kadar yakın. Milliyetçi Hareket Partisinin son zaferi 26 Nisan 1989’dur. Takvim günü hesabına göre 10 bin 995 gün sonra bir seçime giriyoruz ve önümüzde son 15 gün. Dolayısıyla belki sözümüzün bir 5 yıl daha para etmeyeceği, anlattıklarımızın bir 5 yıl daha haber niteliği taşımayacağı, gündemde bu kadar yer almayacağı dönemden geçiyoruz. Partimize, hareketimize karşı yapılmış bütün organizasyonlarda, geliştirilmeye çalışılan bütün hesaplarda bir kardeşiniz olarak bir evladınız olarak kanımın son damlasına kadar mücadele edeceğimden hiçbirinizin şüphesi olmasın”diye kaydetti.

ÇOBAN: ZAFERE HER YAKLAŞTIKÇA BİRAZ DAHA YÜKÜMÜZ ARTMAKTADIR

Zaferi bizim kadar hak eden olmamıştır diyen MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban’da, “Hiç olmadığı kadar bu dönemde birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzu biliyorum. Ben hep tedirginlik yaşayanlara söylemiştim, ülkücü hareket son 20 günde ayağa kalkar, siz daha önce ayağa kalmıştınız ama hakikatten son 1 haftadır daha yoğun bir şekilde alan hakimiyetini hissediyoruz. İnsanlar bizden zafer beklemektedir. Zafere her yaklaştıkça biraz daha yükümüz artmaktadır. Şunu söylemem lazım ki, zaferi bizim kadar da hak eden olmamıştır. Bu kadar yoğun bir şekilde, yoğun bir şiddette bugüne kadar hiçbir gurup, hiçbir siyasi parti çalışma yürütmemiştir. Her ne kadar bizim beklentilerimiz daha fazla olsa da eski arkadaşlarımızdan sadece varlığımız bile bu şiddeti arttırmaya yeterdir. Bunu hiçbir kıyas hiçbir gurupla karşılaştırma kabul edilemez bir şekilde önemlidir. Artan şiddette de devam edeceğini 31 Mart’a kadar da bu enerjinizi mutlak bir şekilde sandıkta sinerjiye dönüştüreceğinizi biliyoruz. Son birkaç tane rötuş kaldı. Sandık hâkimiyeti önemliydi. Yoğun bire şekilde partimiz bu konu üzerinde çabasını devam ettiriyor. Sandık hâkimiyetinde bazen sadece müşait değil, sadece sandık görevlisi değil, sandığa hakim olmak demek, varımızla yoğumuzla sandığın, sokağın, okulun ve sınıfın önünde olmak, sizin orada bir duruşunuz bile Pazar günü sabahtan başlayıp, akşam saat 5’e kadar olan süreçte sadece bir okulun önünde beklemeniz bile kanaatleri olumlu yönde etkileyecektir. Sizden ricam 31 Mart akşam saat 17:00’ye kadar alanda olmanız köşede olmanız, okulun köşesinde ya da sandığın köşesinde olmanızdır”dedi.