Şehrimize her alanında yaptığı yatırımlar, destekler ve çalışmalarla her kesimin takdirini toplayan Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Elazığ İş Kadınları Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık’ın son olarak Elazığspor için düzenlenen yardım kampanyasında da ortaya koyduğu tutum ve davranış; Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım tarafından bir kez daha takdirle karşılandı

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı ve Elazığ İş Kadınları Derneği Başkanı Yasemin Açık’a da Elazığspor için düzenlenen yardım gecesinde ortaya koyduğu duruşundan dolayı teşekkür etti.

Vali Kaldırım, Prof. Dr. Yasemin Açık’ın sahiplenme duygusunun müthiş olduğunu belirterek, 500 olan forma desteğini salondakileri kırmayarak 1023’e yükseltmesini “sahiplenme duygusu gerçekten müthiş” şeklinde yorumladı.

KALDIRIM: SAHİPLENME DUYGUSU GERÇEKTEN MÜTHİŞ

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, “Yasemin Açık Hanım çok güzel bir katkı verdi. 500 ile başladı. Seyirciyi, taraftarı kırmadı. Bin 23’e çıkardı. Parasını da hemen yatırdı. Gerçekten bu sahip çıkma, bu sahiplenme duygusu gerçekten müthiş. Kendisine de teşekkür ediyorum. Şükranlarımı sunuyorum. İnşallah şehrimiz için hayırlı olur” ifadelerini kullandı.

HABER: SITKI TAŞEL