AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Nesine 2. Lig Kırmızı Grup Play-off finalinde Vanspor ile karşılaşacak olan Elazığspor’a destek ziyaretinde bulundu.

Gr U A Mx0 X Q A A3Brn

22 Mayıs Perşembe günü Van Atatürk Stadyumu’nda oynanacak kritik maç öncesinde Elazığspor Kulüp Başkanı Ahmet Feti Yılmaz, teknik direktör Fırat Gül ve kulüp yönetimiyle bir araya gelen Milletvekili Keleş, takıma moral verdi.

Ziyaret sırasında Elazığspor’un bugüne kadar gösterdiği mücadele ve şehre kazandırdığı gururdan bahseden Keleş, “Şehrimizin simgesi haline gelen Elazığspor’umuz, bu sezon sergilediği performansla hepimizi gururlandırmıştır. Şimdi hedef 1. Lig. Bu önemli karşılaşma öncesinde, takımımızın yanındayız” dedi.

Gr U A My A Ww A A T R S R

Adem Çağlayan, İlk Anterenmanını Gerçekleştirdi
Adem Çağlayan, İlk Anterenmanını Gerçekleştirdi
İçeriği Görüntüle

Milletvekili Keleş, sporun birleştirici gücüne dikkat çekerek, “Temennimiz, sağduyunun ve centilmenliğin ön planda olduğu, futbolun kardeşlik içinde yaşandığı bir müsabaka olmasıdır. Elazığspor’umuza gönülden başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda Keleş, Elazığspor’un her zaman arkasında olduklarını vurguladı ve play-off mücadelesinde tüm şehrin tek yürek olacağını belirtti.