Son Dakika 23 Yeni Yaşını Kutluyor Son Dakika 23 Yeni Yaşını Kutluyor

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu seçim çalışmalarına sivil toplum kuruluşları ziyaretleriyle devam ediyor.

Başkan Adayı Faruk Septioğlu 31 Mart seçim çalışmaları kapsamında Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş ve beraberindeki heyet ile birlikte ilde faaliyet gösteren STK’larla bir araya geldi.

Septioğlu’nun ilk durağı Memur-sen oldu.

Memur-sen il Temsilciliğinde gerçekleşen ziyarette İl Temsilcisi İbrahim Bahşi; ‘Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, Çıktıkları bu yolda başarılar diledi.

Başkan Adayı Septioğlu, ‘bizler halis niyetlerle çıktığımız bu yolda toplumun tüm kesimleriyle bir araya geliyoruz gelmeye de devam edeceğiz. Bugün ilimizin en önemli sivil toplum kuruluşlarından birindeyiz Memur-sen ailesine misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Tabi depremi yaşadık bu acı günleri hep birlikte yaşadık şehrimizin dönüşümünü hep birlikte yapacak hep birlikte tamamlayacağız inşallah. Öte yandan bizler emeklimizin, işçimizin, memurumuzun hepsinin durumunu biliyoruz yaşadığı sıkıntıların da farkındayız elimizden geleni yapacağız bu gayretle mücadelemize devam edeceğiz’ ifadelerine yer verdi.

Başkan adayı Septioğlu ve beraberindeki heyet MÜSİAD başkanı ve üyeleriyle bir araya geldi.

MÜSİAD il başkanlığında gerçekleşen görüşmede Başkan Tekin Gürkan ziyarete dair; ‘Bugün MÜSİAD ailemize yapmış olduğu ziyaret için Sn Başkan adayımıza çok teşekkür ediyorum. Faruk Septioğlu ilimiz için önemli bir değerdir. Hem kendisinin hem de babasının ilimize çok kıymetli hizmetleri olmuştur. Bir şehrin kalkınması, gelişmesi için belediye çok önemli ben çıktıkları bu yolda kendilerine başarılar diliyorum inşallah şehrimiz için de hayırlısı ve güzel olan neyse o olur’ ifadelerine yer verirken, başkan adayı Septioğlu; MÜSİAD ailesine ev sahipliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizler siyasi geçmişi olan bazı şeyleri samimiyetler yapmaya çalışan bir ailenin ferdi’yim. Büyüklerimiz bizi doğruluk ve ahlak şuuruyla yetiştirdi. Bu şuur ve doğrultuda şehrin kaderinde rol oynayacak projeleri yapılacak eylemleri bu şehrin en önemli dinamiklerinden olan sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte karar vererek yapacağız. Hep birlikte başaracağız, bizim bir birimize ihtiyacımız var.

Ziyaretin ardından Başkan Adayı Septioğlu 6 şubat depreminde hayatını kaybeden hemşerilerimize taziye ziyaretleriyle devam etti.