Ziyaretlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bal;

“Türk milletinin istikbali için ömrünü ülkülerine vakfetmiş, Türk Devletinin bekası için, Türk milletinin devamlılığı için ömrünü adamış Genel Başkanımız, Atamız, Babamız, Yol Göstericimiz, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’yi makamında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.

Elhamdülillah, bizler Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin Liderliğinde adım atmanın, nefes almanın, mücadele etmenin ve çizdiği istikamette ülkemize, milletimize ve kutlu davamıza hizmet etmenin ve Liderimizin evlatları olmanın gururunu taşıyoruz.

Cenab-ı Allah Bilge Liderimizi başımızdan eksik etmesin. Rabbim sağlık, sıhhat ve uzun ömürler versin.” dedi.

Milletvekili Semih Işıkver ile bir araya gelen Bal;

“Bir takım ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere gittiğimiz Ankara’da Kıymetli Milletvekilimiz Sn.Semih Işıkver ile bir araya geldik.

Yoğun çalışmalarının arasında her zaman olduğu gibi bizleri en güzel şekilde ağırlayan ve değerli vakitlerini bize ayıran Vekilimize şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ederim.

Sağ olsun Var olsun.” Dedi.

Bakan Kurum: 1,1 milyon metreküp dip çamuru deniz suyundan ayrıştırıldı Bakan Kurum: 1,1 milyon metreküp dip çamuru deniz suyundan ayrıştırıldı

6A17Bb70 18C9 4D6D Bb8E 07Ab2E4E5758052B2818 89D5 4Ef2 A8Fa 703329F63Bcd