Elazığ Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Murat Gülbasan, yerel seçimlerinin ardından seçilen yeni muhtarlar ile bir araya geldi.

Düzenlenen toplantıda muhtarlar ile buluşan, Gülbasan meslektaşları ile istişarelerde bulundu.

Vlcsnap 2024 04 20 18H31M50S757

Elazığ Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Murat Gülbasan, yerel seçimlerinin ardından ilk defa yeni muhtarlar ile bir araya geldiğini belirterek amaçlarının birlik içerisinde faydalı işlere imza atmak olduğunu söyledi.

Başkan Gülbasan, “Değerli Muhtar arkadaşlar öncelikle Derneğimize şeref verdiniz. Tabi seçimlerden sonra ilk defa muhtar arkadaşlarla bir araya geldik. Şuan aramızda bulunan muhtar arkadaşların %80’i seçimi kazanan yenir arkadaşlarımızdır. Bugün amacımız onlarla birlikte olup hem tanışma hem de onlardan alacağımız bilgiler hem de bizim Derneğin faaliyetleri ile ilgili bir toplantı yapalım dedik. Bizimde onlardan alacağımız bilgiler olacak inşallah. Genç arkadaşlarımız heyecan ile hizmet etmek için sabırsızlanıyorlar. Bizde onlara yapılacak şeylerde yardımcı olmak amacıyla bugün burada bir araya geldik” dedi.

Vlcsnap 2024 04 20 18H39M34S856

Akçakiraz Hürriyet Mahallesi Muhtarı Sezai Taşlı, Göllübağ Mahallesi Muhtarı Mehmet İnci, Mollakendi Merkez Mahallesi Muhtarı Bekir Demirel ve Ataşehir Mahallesi Muhtarı Yusuf Özdağ, 5 yıllık süreçte hizmete hazır olduklarını belirterek azimle çalışacaklarını ifade etti.

Akçakiraz Hürriyet Mahallesi Muhtarı Taşlı, “Öncellikle bize bu imkanı sağlayan Murat Gülbasan muhtarımıza çok teşekkür ediyorum. Bütün muhtar arkadaşlara yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Allah bize nasip etti bizde köyümüzde güzel hizmetlerde bulunmamız lazım. Bunu da inşallah yapacağız. Bize oy veren vermeyen bütün vatandaşlarımızdan Allah razı olsun” dedi.

Vlcsnap 2024 04 20 18H51M56S800

Nisan Ayı Enflasyon Rakamları Açıklandı Nisan Ayı Enflasyon Rakamları Açıklandı

Göllübağ Mahallesi Muhtarı İnci, “Muhtar seçilen arkadaşlara başarılar diliyorum. Bu toplantıyı düzenleyen Murat Muhtarımı da teşekkür ediyorum. Seçimlerin Mahallemiz Göllübağ’a hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Vlcsnap 2024 04 20 18H53M28S145

Mollakendi Merkez Mahallesi Muhtarı Demirel, “Yeni seçilen muhtar arkadaşlara başarılar dileriz. Bizde ikini dönem onların devamlı yanındayız. Mahallelerinin bütün sıkıntılarını Murat Başkanımla birlikte sorunlarını çözmek için ne gerekiyorsa yapacağız.” Dedi.

 Vlcsnap 2024 04 20 18H54M00S550

Ataşehir Mahallesi Muhtarı Özdağ, “Bizlerin ilk dönemi kazandığımız ilk seçim. Bu seçim sonuçları bizim lehimize yönelik neticelendi. Bizlerde bu seçim sonuçlarında bizlere destek veren vermeyen bütün mahallelerimize hizmet etme adına burada elimizden gelen her şeyi yapacağız. Tabi gençliğimizi de kullanarak bu yolda önemli enerji sarf edeceğiz” dedi.

Vlcsnap 2024 04 20 18H57M12S793