CARMEN ÇEYİZ, soğuk havalarda yiyecek bulmakta zorlanan sokak kedilerine destek olmak amacıyla örnek bir kampanya başlattı.

Başlatılan kampanya kapsamında, mağazadan alışveriş yapan her müşteri adına bir paket kedi maması sokaktaki can dostlarıyla buluşturuluyor. Özellikle kış aylarında yiyecek bulmakta zorlanan kediler için hayata geçirilen bu uygulamanın, onların hayata tutunmasına katkı sağlaması hedefleniyor.

Whatsapp Image 2026 01 07 At 15.19.28

Kampanyaya ilişkin açıklamalarda bulunan işletme sahibi Yusuf Can Barım, çalışmayı bir yardım faaliyeti olarak değil; insan olmanın ve birlikte yaşanılan dünyaya karşı sorumluluğun bir gereği olarak gördüklerini ifade etti. Barım, paylaşmanın çoğaldıkça güzelleştiğine dikkat çekerek, bir kap mamanın bazen bir can için bütün bir günü ifade ettiğini vurguladı.

Duyarlılık göstererek kampanyaya katkı sunan tüm müşterilere teşekkür eden Yusuf Can Barım, sokaktaki can dostları için atılan bu küçük adımın onlar adına büyük bir umut olmasını temenni etti.

Whatsapp Image 2026 01 07 At 15.19.29

EMŞAV Elazığ İl Başkanlığından Medya Grubumuza Ziyaret
EMŞAV Elazığ İl Başkanlığından Medya Grubumuza Ziyaret
İçeriği Görüntüle

Soğuk günlerde bir kap mama ile bir cana umut olan bu anlamlı kampanya, toplumda farkındalık oluşturması açısından da takdir topladı.