Emeklilikte Adalet Derneği (EMADDER) Elazığ İl Temsilcisi Emrah Ünal ve dernek heyeti, Zafer Partisi Elazığ İl Başkanı Onur Omrak ile makamında bir araya gelerek kademeli emeklilik konusundaki mağduriyet ve çözüm taleplerini içeren dosyayı iletti.

Ziyaret sırasında Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Cenkci ile de telefon görüşmesi gerçekleştirilerek konu hakkında bilgilendirme yapıldığı belirtildi.

Başkan Biçer’den Asgari Ücret Değerlendirmesi
Başkan Biçer’den Asgari Ücret Değerlendirmesi
İçeriği Görüntüle

Zafer Partisi Elazığ İl Başkanlığı, hak arayışı doğrultusunda gerçekleştirilen bu nazik ziyaret nedeniyle EMADDER Elazığ Temsilcisi Emrah Ünal ve dernek yönetimine teşekkür etti. İl Başkanlığı, vatandaşların yaşadığı her türlü adaletsizliğin takipçisi olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Zafer Partisi Elazığ İl Başkanı Onur Omrak, ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı: “Emeklilikte Adalet Derneği’nin ortaya koyduğu mücadele, toplumun önemli bir kesiminin yaşadığı adaletsizliğin giderilmesi adına kıymetli bir çabadır. Sayın Emrah Ünal ve kıymetli heyetinin taleplerini dikkatle dinledik, dosyalarını aldık. Bu konuda hem İl Başkanlığımız hem de Genel Merkezimiz sürecin takipçisi olacaktır. Vatandaşımızın hakkını savunmak, siyasetin en temel görevidir. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.”